Delta Lloyd Life

Hoe verzekert u zich van een comfortabel pensioen? Hoe kan u zichzelf en uw gezin beschermen tegen risico’s als overlijden of invaliditeit? Of u nu particulier, zelfstandige of bedrijf bent, met een optimale combinatie van pensioensparen, levensverzekeringen, groepsverzekeringen en schuldsaldoverzekeringen, schuiven onze adviseurs steeds de beste oplossing naar voor.

Delta Lloyd Bank

Hoe bouwt u een vermogen op en – even belangrijk – beschermt u het? Onze adviseurs geven u persoonlijk advies en stellen samen met u een financieel plan op waar u zich heel comfortabel bij voelt.

Daarom is het ons doel om voor elke klant drie keer meer tijd te nemen.

Onze merkbelofte luidt "Wij investeren in u". Onze financieel adviseurs investeren namelijk meer tijd in u. Drie keer meer tijd, dat is onze ambitie. Want we gaan met elke klant voor een succesverhaal op lange termijn. En daarvoor is het logisch dat we meer tijd nemen. Er bestaat namelijk geen betere manier om ons doel te bereiken.

We nemen drie keer meer tijd om u persoonlijk te begeleiden.

Het lijkt zo evident dat uw bank en verzekeraar u persoonlijk begeleiden. Toch maken wij er bij Delta Lloyd Groep telkens opnieuw een punt van. Zowel op het vlak van bankproducten, met Delta Lloyd Bank, als op het vlak van verzekeringen, met Delta Lloyd Life. En we nemen er de tijd voor. Omdat we het goed willen doen, zowel als bank als verzekeraar.

  • Eerst maken we een analyse van uw huidige situatie.
  • Vervolgens bespreken we uw doelstellingen op korte en langere termijn.
  • Dan is uw financieel adviseur klaar om samen met u een gepersonaliseerd plan samen te stellen. Geen passe-partout-oplossingen voor iedereen, maar maatwerk voor elke klant.
We nemen drie keer meer tijd om u professioneel te adviseren.

Bij Delta Lloyd Bank hebben we ervaren financieel adviseurs in huis. Het is ons doel om hen drie keer meer tijd te geven, om zich in uw situatie in te leven. Zo kunnen ze u optimaal adviseren. Bovendien hebben we onze kantoren zo georganiseerd, dat we maximaal voor u beschikbaar zijn.

Klik hier om een afspraak te maken met een Delta Lloyd Bank adviseur.

Delta Lloyd Life werkt samen met een onafhankelijk netwerk van financieel adviseurs die de tijd nemen om hun klanten te adviseren over hun levensverzekeringen. Ze hebben alle kennis en middelen om u professioneel bij te staan.

Klik hier om een afspraak te maken met een Delta Lloyd Life verzekeringsadviseur.
We nemen drie keer meer tijd om u de juiste oplossingen aan te bieden.

Uw Delta Lloyd Bank adviseur heeft meer dan alleen maar tijd. Hij biedt ook een uitgebreid arsenaal aan producten en diensten om uw financieel plan vorm te geven. Zo kan hij altijd inspelen op uw situatie.

Klik hier om een afspraak te maken met een Delta Lloyd Bank adviseur.

Bij Delta Lloyd Life steken onze adviseurs al hun tijd en energie in één globaal financieel plan. Ze tekenen, samen met u, uw geplande levenstraject uit. De aankoop van uw woning, de bescherming van uw familie en inkomen, de voorbereiding van uw pensioen, uw successieplanning... Het wordt dankzij DL Strategy allemaal geïntegreerd in één oplossing. Geen onoverzichtelijk kluwen van producten, dus.

Klik hier om een afspraak te maken met een Delta Lloyd Life verzekeringsadviseur.
We blijven investeren in u.

We meten elk jaar opnieuw of u vindt dat onze financieel adviseurs nog genoeg tijd investeren in u.

En als wij meer tijd investeren in u, verliest u minder tijd. Onze adviseurs komen elke dag immers goed voorbereid aan de start. Zo wint u niet alleen rendement, maar ook tijd. Tijd, die u kan investeren in de dingen die voor u belangrijk zijn.