≡ Menu

Your Generation next

Denk aan de generaties die na u komen en plan nu al uw schenkingen en uw successie.
Daarna kunt u met een gerust gemoed verder van het leven genieten.
Dankzij Delta Lloyd Life kunt u dit doen met een maximale flexibiliteit en in optimale omstandigheden.

Voorbeelden van successieplanning

In het kader van DL Strategy kunt u bijvoorbeeld schenkingen doen aan uw kleinkinderen, de successierechten op uw woning dekken, een legaat vermaken aan iemand die u wilt steunen of bedanken, een gehandicapt kind begunstigen of uw overlevende echtgeno(o)t(e) beschermen. Dankzij de globale aanpak van Delta Lloyd Strategy kunt u verschillende doelstellingen tegelijk nastreven. Op een evenwichtige manier en met één enkel contract.

De oplossingen

Beleggen is plannen: u kunt beleggen en tegelijk de toekomstige overdracht van het kapitaal dat u opbouwt plannen. Uw levensverzekeringscontract biedt hiertoe tal van mogelijkheden en is zeer flexibel. Het kan altijd worden aangepast.

Beleggen volgens uw profiel: u kunt in alle veiligheid beleggen met volledig gewaarborgd kapitaal, en als u wilt ook met een gegarandeerd rendement. Wilt u een hoger rendement, dan kunt u ook voor een offensievere aanpak kiezen. Uiteraard zijn beide opties te combineren. Op basis van de evolutie van uw profiel kunt u ze ook op elk moment weer wijzigen.

Bijkomende waarborgen: u kunt in uw contract bijkomende waarborgen opnemen bij overlijden, ongeval of arbeidsongeschiktheid. Zodoende hebt u de zekerheid dat uw doelstellingen wat uw successieplanning betreft gerealiseerd worden, wat er ook gebeurt.