≡ Menu

Your Home

Verzeker de afbetaling van uw woning

Het is van het grootste belang dat uw hypotheeklening wordt afgelost, wat er ook gebeurt. Dit is een essentiële maatregel, waarmee u uw vermogen en uw dierbaren beschermt. Delta Lloyd Strategy biedt u hiervoor naast vele andere troeven een flexibele en voordelige schuldsaldoverzekering aan, die uw lening aflost indien u voor de eindvervaldag overlijdt.
Bescherming op maat 

U kunt uw hypotheeklening waarborgen voor twee personen en tot 100% per persoon. De premie kunt u ineens betalen of spreiden. Hoe lang u premies betaalt bepaalt u zelf, terwijl u uiteraard gedurende de volledige looptijd van het contract beschermd bent.
De oplossingen

Schuldsaldoverzekering: Delta Lloyd Strategy biedt u een bijzonder flexibele en competitieve schuldsaldoverzekering aan.
Bijkomende waarborg: om overal op voorzien te zijn kunt u kiezen voor een bijkomende waarborg, die de terugbetaling van uw lening verzekert bij arbeidsongeschiktheid.
Spaar- of beleggingsplan: u kunt in hetzelfde contract een spaar- of beleggingsplan opnemen. Een soepele en rendabele formule (bijvoorbeeld voor de financiering van werkzaamheden op een later tijdstip).