≡ Menu

Your Invest

Beleggen à la carte, uw leven lang

Uw leven lang beleggen en altijd in overeenstemming met uw beleggersprofiel, uw doelstellingen en uw beleggingshorizon… Dankzij Delta Lloyd Strategy is dat bijzonder eenvoudig. Met één enkel contract kunt u sparen, beleggen, uw dierbaren beschermen… En op basis van uw persoonlijke situatie kunt u uw contract altijd aanpassen.

De basis: uw profiel 

Delta Lloyd Life biedt u de mogelijkheid te beleggen in een levensverzekeringscontract dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen. Indien u in de eerste plaats een veilige belegging zoekt, kies dan voor fondsen met gewaarborgd kapitaal en zelfs met gewaarborgd rendement. Wilt u een hoger rendement van uw belegging? Kies dan voor fondsen die een potentieel hoger gemiddeld rendement opleveren en waarvoor u een bepaald risico moet aanvaarden. U kunt deze twee opties combineren en op elk moment kunt u overschakelen van de ene op de andere optie.

Moduleerbaar naar believen 

Met Delta Lloyd Strategy kunt u sparen (vanaf ?40 per maand), een kapitaal beleggen (minimaal ?3000), eenmalige en regelmatige stortingen combineren, bijkomende stortingen doen (vanaf ? 500.). Wat geld storten en opnemen betreft is de flexibiliteit maximaal.

De oplossingen
Levensverzekeringscontract “Tak 21”: gekoppeld aan beleggingsfondsen met 100% gewaarborgd kapitaal, met of zonder rendementsgarantie, om in alle veiligheid te beleggen.

Levensverzekeringscontract “Tak 23”: gekoppeld aan thematische, geografische of geprofileerde fondsen(Defensive, Growth, Full Equity, enz.) om te mikken op een hoger potentieel rendement met een berekend risico.
Vier opties naar keuze: om uw belegging veilig te stellen of meer dynamiek te geven kunt u kiezen uit vier opties: dynamisering van de winstdeelname; beveiliging van de meerwaarde; automatische herbalancering om te zorgen dat uw belegging altijd aan uw profiel beantwoordt; regelmatige overdracht van een deel van uw beveiligde belegging naar fondsen die op hoger rendement gericht zijn. (“Drip Feed”).