≡ Menu

Your Kids

Verzeker hun toekomst

Natúúrlijk denkt u aan de toekomst van uw kinderen! U wilt hen een goede start geven in het leven. Daarvoor moet u voor hen sparen of beleggen, en daar kunt u maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Dankzij Delta Lloyd Strategy kunt u dit doen met een verbluffende flexibiliteit en een rendement dat hoger is dan van klassieke formules.
Diverse mogelijkheden 

U spaart of belegt voor uw kind door middel van een levensverzekeringscontract, dat gekoppeld is aan met zorg geselecteerde beleggingsfondsen. U kunt al sparen voor uw kinderen vanaf ?40 per maand, waarbij u wat de stortingen betreft een zeer grote vrijheid hebt.  Het contract staat op naam van het kind of op uw naam. U kiest de eindvervaldag van het contract, bijvoorbeeld de dag waarop uw kind 18, 21 of 25 wordt…De levensverzekeringsformule garandeert u maximale flexibiliteit.

De oplossingen
Levensverzekeringscontract “Tak 21”: gekoppeld aan beleggingsfondsen met 100% gewaarborgd kapitaal, met of zonder rendementsgarantie, om in alle veiligheid te beleggen.Levensverzekeringscontract “Tak 23”: gekoppeld aan thematische, geografische of geprofileerde fondsen(Defensive, Growth, Full Equity, enz.) om te mikken op een hoger potentieel rendement met een berekend risico.
Bijkomende waarborg: een dekking bij overlijden of arbeidsongeschiktheid van de ouders garandeert dat de kinderen wel degelijk het op de vastgestelde eindvervaldag voorziene kapitaal ontvangen, wat er ook gebeurt.