≡ Menu

Your Life After Work

Bereid u voor op uw pensioen

70% van de Belgen denkt dat het wettelijk pensioen niet volstaat om hun levensstandaard op peil te houden en hun dromen te realiseren als ze eenmaal gepensioneerd zijn. En hoe staat het met uw toekomstige pensioen? 
Voor straks: een goed pensioen 

Als u straks volop van uw pensioen wilt genieten, kunt u zich daar maar beter zo vroeg mogelijk op voorbereiden. Een aanvullend pensioen opbouwen is geen overbodige luxe. U kunt hiervoor kiezen uit diverse formules, waarvan DL Strategy u optimaal kan laten profiteren.

Een stevige fiscale korting 

Dankzij DL Strategy kunt u maximaal gebruik maken van de fiscale aftrekbaarheid van pensioensparen en lange-termijnsparen. Betaal minder belasting en verzeker u tegelijk van een comfortabel pensioen!

De oplossingen
Pensioensparen: u kunt jaarlijks maximaal ?830 pensioensparen. Van dat bedrag is 30% tot 40% fiscaal aftrekbaar.
Lange-termijnsparen: hier bedraagt het jaarlijks maximum ?1990. Ook van dit bedrag is 30% tot 40% fiscaal aftrekbaar.
Zelfstandigen en bedrijfsleiders kunnen dankzij Scala volop profiteren van de voordelen van het VAPZ (vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen) en de IPT (individuele pensioentoezegging).
Beleggen voor uw pensioen: kies voor absolute veiligheid (met gegarandeerde rentevoet en kapitaal) of voor rendement (dankzij een twintigtal met uiterste zorg geselecteerde fondsen).
Relevante documenten: 
-  Financiële infofiche fiscaal product
-  Algemene voorwaarden fiscaal product
-  Brochure Your Life After Work