≡ Menu

Your Life Protection

Echte bescherming op maat, uw hele leven lang

Om te sparen, een kapitaal op te bouwen, uw doelstellingen te bereiken… hebt u een bescherming nodig die altijd aan uw behoeften beantwoordt. Delta Lloyd Strategy biedt u oplossingen voor een bescherming die met u mee evolueert. Uw hele leven lang.

Uw leven evolueert, uw behoeften ook 

Het is essentieel dat de risico’s van overlijden en arbeidsongeschiktheid goed gedekt zijn, vooral op de bepalende momenten in uw leven. Het is minstens even belangrijk dat deze dekkingen met uw persoonlijke, uw werk- en uw gezinssituatie mee evolueren.

De oplossingen
Diverse dekkingen bij overlijden: u hebt de keuze uit diverse opties als bescherming bij overlijden, gekoppeld aan een levensverzekering van tak 21 (met voor 100% gewaarborgde rentevoet en kapitaal) of tak 23 (beleggingen in diverse fondsen).

Bijkomende waarborgen: bij arbeidsongeschiktheid of ongeval. U kunt in uw contract waarborgen opnemen als een geïndexeerde rente bij arbeidsongeschiktheid, de terugbetaling van de premies bij arbeidsongeschiktheid en de uitkering van een bijkomend kapitaal bij overlijden door ongeval.

Plan Lang Leven: een levensverzekering waarop u na uw 50ste (en tot uw 75ste) zonder doktersonderzoek en medische vragenlijst kunt intekenen om uw dierbaren een kapitaal te garanderen wanneer u overlijdt.
Vergoedingsplan Begrafeniskosten: een levensverzekering waarop u tot de leeftijd van 79 jaar zonder doktersonderzoek en medische vragenlijst kunt intekenen om uw dierbaren een kapitaal te garanderen waarmee zij de kosten van uw begrafenis kunnen betalen.
Union Gold: de soepele en competitieve oplossing op maat, die u bij overlijden of arbeidsongeschiktheid de terugbetaling van uw hypotheek garandeert.